Raw chocolate brownies 🍫


Hola! Hvordan går det med nyttårsforsettene? Er det hardt regime med havregrøt om morningen, noen tørre proteinbarer til kvelds som smaker syntetisk sokk og altfor lite saus til maten? Det er nytt år og folket skal bli sunne, og det er lov, helt lov. MEN, det er lov å kose seg, alt med balanse, det er min livsfilosofi. Jeg drev på selv for noen år tilbake med veldig strengt regime hver januar, no alchol, no candy. Heldigvis har jeg lagt om strategien helt, og kjører heller det jeg har gjort resten av året, nemlig balanse. Holder man seg aktiv, spiser regelmessig sunt, og koser seg når man vil, så tror jeg det er sunnere i lengden, men det er bare meg.


Fant opskriften på YouTube på disse vilt gode, sunne og ikke minst METTENDE Raw browniene. Disse er proppet med masse bra for kroppen din, jern, fiber, protein, omega 3, antioksidanter og gode fettsyrer. Altså disse kan spises med god samvittighet. De er helt uten gluten og melk.  1. Ovenfor ser du hva du trenger ❤️ Miks først mandlene og pekannøttene i en foodprossesor, til de blir skikkelig hakket opp. Deretter tilsetter du en neve med dadler, 1 Ss honning, 2 Ss kokosnøtt Olje, 1 Ts chiafrø, 2 Ss kakopulver, Varm litt mørk sjokolade og tilsett det oppi blandingen, kjør foodprossesoren igjen og miks til du får en tykk masse som du kjevler ut på et bakepapir. ( Ha den kjevlede deigen inn i kjølen i ca 15 min)

Glasueren

2 Ss kokosnøttolje, litt honning, litt kakaopulver (spørs for fyldig og mørk du vil den skal være) 2 Ss mandelsmør. Bland sammen, og smak etter hvordan du synes den smaker, tilsett mer honning for søtere glasur.


Voila, da er det bare å smøre på glasuren og tilsette ønsket topping. Jeg brukte hakkede mandler og revet appelsin.

Disse kan forresten stå i kjøleskapet i 1 uke med plast over seg, helt perfekt etter gymmen eller gi til barna hvis de blir gira på noe søtt.
JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST