Ice cold beauty hack

God mandag kveld. Det er isende kaldt fortsatt, og jeg fryser. Eller det er ikke bare jeg som fryser, Sassy fryser også. Vi er av tropisk rase begge to, så her fryses det inntil beinet. Jeg bare titter innom for å gi et lite tips til et forfriskende skjønnhetstips for poser under øynene og tørr hud. Min hud går igjennom en brutal vinter, sånn som alle andres og trenger litt kjærleik og pleie, derfor er det ikke mye du trenger for å gi den litt ekstra boost nå i vinter månedene. Det eneste du trenger er noe bombullspads og litt virgin coconut Oil.


🤍 Smør litt Coconut oil på 2 pads

🤍 Ha dem i fryseren i ca. 2 timer

🤍 Legg de under øyene i 10 min

Voila.

Ps: Viktig og ha de på helt sminkefri og ren hud slik på bildene under.


Jeg lagde også en liten ball av Cocosa coconut oil og la den i fryseren, ballen smører du rundt i ansiktet når den er iskald. Sykt forfriskende!
JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST