A cold oufit shoot

Heisann, det var en stund siden ( som vanlig) Godt nyttår da, hvis det er lov å si. Forrige året som gikk var jo et gnagsår som aldri tok slutt, og dette året startet ikke rimelig lovende for oss som nasjon, eller for ikke snakke om resten av verden. Jaja, hva skal vi gjøre? Vi må bare belage oss på noen måneder til med restriksjoner og lockdown til vi faktisk kan se et lite lys i enden av tunnelen. Jeg vet vi kommer dit, men det tar tid, lenger tid enn vi vil innse.


Fra corona-prat til været..."Hva skjer med denne kulden egentlig?" Altså jeg fryser nipler, tånegler og gudene vet hva av meg...nei nå er det for kaldt altså, brrrr. Men jeg og fotografen trosset kulden for en etterlengtet outfit-shoot, vi frøs nesten ihjel, men det gikk akkurat...haha!


Hadde som sagt ikke minnekort til kameraet eller en overgang, som jeg måtte ha for å ta i bruk kameraet, men min kjære Dag, som er verdens beste( Hjalp meg selvfølgelig igjen.


Kommer veldig snart tilbake, da jeg kjenner bloggelysten kryper seg innpå. Ha en god helg videre, og ikke frys ihjel <3//Jakke Zara// Ulltrøye Pierre Robert// Bukse Vintage Marella italiensk// Boots Sendra //Belte Vintage// Caps herre.avd Zara//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST