Monday tips ✨

God mandag. Den er brutale, den kan være det iblandt, men om vi vil det eller ei må vi forbi den. Utsikten min er en fjellheim dekket av høst, det er passe vakkert egentlig, bare denne kulden kom litt for brått på for min del. Halve klesskapet mitt henger et annet sted, så høstgarderoben mangler. Jeg elsker forresten høstmoten, stor strikk, pilotjakker, boots og hatter. Vi satser på et outfit innlegg snart, en stund siden nå. Jeg tenkte jeg bare ville tipse dere om en fin liten inspirasjon nå som høstmørket kommer krypende. Når mørket kommer og kulden lettere kjennes på kroppen kan humøret fort forandres og motivasjonen synke. Du er herre over deg selv, og det er bare du som bestemmer om dagen din skal bli fin eller dårlig, uavhenging av folk rundt. Jeg fant denne lille tavlen på en liten krims krams butikk her oppe i ingenmannsland og tenkte denne kan brukes til noe nyttig. Planen er å skrive en motivasjons quote til meg selv hver morgen, så jeg har et utgangspunkt for dagen. Nå skal litt mer kaffe inntas her, før det bærer avgårde på ukens første trening,

-Adios

JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST