3 Glutes exercises


Hola! Lenge siden nå dere. Det har vært rare tider for oss alle med denne coronaen og alt styre det har medført seg, men hva forventet vi? Har ikke vært en epidemi her til lands på flere år, og vi har vært skånet lenge nå og levd i en boble, så det var bare et spørsmål om tid før vi måtte legge den trygge tilværelsen på is. Apropo boble, det er vel det jeg har vært i en stund nå, men jeg skal ikke gå mer inn på det med det første. Kanskje senere, kanskje ikke. Livet viser oss flere ansikter, og om du er beredt eller ikke er en annen sak, men så må man bare "face" hvitøyet iblant og ta med seg det som var. Ikke alt er sort hvitt.

Over ligger en liten inspo video på mine 3 favoritt øvelser for bakdelen, kos dere og svett på!

(Haha, don't mind the music choice)

Ha en fin aften!

JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST