Inspiration


Hola Amigos! Har dere det fint? Håper det! Jiiiises.. nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her inne, og jeg må innrømme jeg har savnet det litt. Dagene flyr avgårde, derfor har ikke bloggen blitt prioritert, men herlighet så mye jeg vil skrive og så mye kreativitet som ligger dypt inne i denne frøkna. Sommeren er her, men jeg føler den ikke har ankommet helt ennå. Vi står alle å tripper og venter på at denne årstiden som heter "sommer" skal komme snikende og ta oss med storm. Vi venter på en sol som skal varme huden og en asfalt som er for varm til å gå på. At den stekende solen skal være så varm at vi bare må hoppe ut i havet og kjenne bølgene fangene kroppene våre. At isen smelter før vi får smakt på den og at de kveldene aldri ender. Hvor er den sommeren? Kommer den, eller må vi fortsatt drømme litt til. Jeg lukker øyene og håper på at den dukker opp, i mellomtiden stikker ullet mot huden min, og jeg angrer bittert på at jeg la igjen chasmere genseren på hytta.

Vi blogges snart igjen.

-Adios


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST