Oppskrift soppsuppe med potet


God mandag fine følk! Våren har banket på, men ikke helt kommet over dørterskelen, hva tenker dere? Fortsatt litt kjølig for den ola-jakken ennå, men hei vi er forskjellige. Har allerede observert folk i shorts, jaja fint med høy kroppstemperatur. Jeg har fått helt suppe hang-up i det siste, og denne soppsuppen må jeg bare dele. Den ble bare helt fortreffelig om jeg får sagt det selv.

Dette trenger du for å mikse den sammen:

  • 1 neve sopp ( kan bruke alle typer)

  • 1 neve poteter ( Jeg brukte mandelpotet)

  • 2, 5 del matfløte ( Jeg brukte en plantebasert)

  • Grønnsaksbuljong

  • 8 del vann

  • 1.Løk ( gul eller rød)

  • 2 ss maizena mel

++salt og pepper etter smak.

Skjær opp løk og sopp og la det surre i litt olje i en gryte. Deretter koker du poteter i en annen kjele. Ha i 8 del vann og grønnsaksbuljong sammen med løken og soppen. La dette få stå og putre i noen minutter. Når potetene er kokte, skjærer du de opp i små biter og har de oppi gryten med alt det andre. Tilslutt tilsetter du matfløten og litt maizena mel. La småkoke, voila! Dere må bare prøve den som lunsj, middag, kvelds...lover den faller i smak <3

Server gjerne med hvitløksbaguetter eller hjemmelagde rundstykker.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST