Grandpa pants with cowboy twist outfit


God kveld i stugo fra en svett frøken i ullundertøy. Yes da, du hørte riktig. Liker å kjenne på det at jeg har vært ute blant stramme kondom-drakter og folk med briller som får dem til å fremstå raske. Når virkeligheten er at melkesyren har kommet opp igjen med eggerøren fra frokosten tidligere på dagen. Du lurer ikke meg kompis, jeg ser at det dogger på brillene, det er tydelig fra de heseblesende åndedragene du prøver sårt å hige etter..., men det er greit kompis. Jeg er her av samme grunn som deg. For å få ut noe av denne lørdags ettermiddagen. Misforstå meg rett, jeg elsker langrenn, ..men helst på fjellet, omringet av vill natur og vakre fjelltopper.

Nok om svett hippie!!Her kommer et lite outfit innlegg, og etter og ha sett på disse bildene skjønner jeg at stilen min er en blanding av bohemsk, hippie, cowboy og biker, haha. Falt forresten pladask når jeg så de italienske skoene fra merket Sendra, elsk over de bootsene.

Ha en fin kveld, og jenter..husk BH ;)

//Tee Rag and bone// Jakke Vintage// Bukse Zara// Boots Sendra//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST