I am ready, are you?


God kveld i stugo! Hopper bare innom for å si hei sånn midt i romjulen, og håper alle er klare til å sprette champagnen om få dager.Håper Instagram-antrekket er klart for et heidundranes bilde for å vise at et enda et år er lagt i glemmeboken, og et nytt skal erobres med mange nye forsetter man man som regel ikke greier og innfri. De blanke arkene ligger der, og er klare til å males...males med nye minner, opplevelser, kanskje noen feiltagelser og uforusette hendelser, men de må males og kunstverket skal bli enda litt vakrere enn året før.

Hva hva skal du ta med deg inn i det nye året? Alle feiltrinnene som fulgte deg som en kappe i 2018 skal du legge bak deg, den dårlig energien og mennesker som kanskje har vist seg fra en annen side skal du si farvel til. Det vonde tar du med deg som en styrke inn i det nye året og angrer ikke på noe. Vi skal ikke angre, vil skal godta..og slik er det med et nytt år også.

Jeg gleder meg til et nytt år med nye mennesker, nye steder, nye reiser, ny kunnskap, nye lukter, nye smaker, nye feiltagelser...arkene skal males med både lyse og mørke farger. Jeg er klar, veldig klar!

Godt nytt år alle der ute!

//Vest vintage// Genser Vintage// Boots Vintage// Skjørt Hm// Hatt Vintage//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST