Fredagstipset-The green bowl


God aften i kulden. Det går noen gråhår mellom hver gang hun frøkna her greier å lage et nytt innlegg, men sånn er det når det skjer mye. Dagene flyr og i morgen er det allerede desember og det gleder jeg meg litt til kjenner jeg. Jeg venter nemlig helt til desember med å spille julemusikk fordi jeg ikke ønsker å bli lei julen før den har begynt. Så når desember tikker inn på kalenderen er det forsvarlig å pynte, høre på "last christmas", spise pepperkaker og alle de tingene der...så i det siste har jeg beveget meg ut av butikker som har hatt på julemuikk på høyttalerene..haha, kanskje det er min lille tvangstanke?? Nei uff, nå babler jeg fært her. Jeg tenkte bare å tipse dere om den diggeste green bowl´n jeg mikset sammen her forleden, nam nam sier bare jeg. Super digg, masse deilige smaker, rask å lage, og ikke minst super sunn. Try it out people.

You need:

  • *Grønnkål mix

  • *Tomater

  • *Agurk

  • *Rødløk

  • *Apetina feta light mozzarella ost

  • *En neve med rosenkål ( Fin kilde til C-vitamin, og smaker himmelsk etter du har stekt de i ovnen)

  • *Salma laks

  • *soltørkede tomater (kan droppe)

Start med å koke rosenkål i en liten kjæle, deretter putter du de inn i ovnen på ca 200 grader i 10 min . Skjær så opp alle grønnsakene. Stek grønnkålmixen i pannen, og tilslutt dander alt i en fin bolle, voilà!

Smak til med krydder og olje til slutt <3

God helg godtfolk!


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST