Panini med gresk twist


Hei alle fine. Nå har det vel snart vært en måned siden sist jeg ga lyd fra meg her inne, og det beklager jeg. Dagene flyr avgårde og jeg har mye å gjøre, men jeg liker det sånn. Kunne ønske jeg hadde tid til å knipset litt flere outfitbilder og slikt, men tiden strekker ikke alltid til. Jeg håper alle har en fin fredagskveld, noe magisk med denne dagen...fredager altså. Nok babling fra min side. Jeg tenkte bare å tipse dere om en liten enkel oppskrift som passer ypperlig til matpakken på fjellet, rask lunsj eller bare som kveldsmat. Jeg spiser ikke så ofte baguetter, panini eller brød generelt, siden jeg sliter med dette gluten greiene, men heldigvis har utvalget av glutenfrie alternativer forbedret seg der ute, så da går det ann å finne varer som erstatter dette. Derfor slang jeg sammen en skikkelig digg panini full av digge smaker. Dere vet fra tidligere innlegg at jeg elsker hallomui, og tro det eller ei denne retten inneholder selvfølgelig det, haha.

Under ser du hva du trenger:

Panini (Brød eller baguett)

Agurk

Tomat

Rødløk

Soltørkede tomater

Apetinta fetaost ( jeg gikk for en Lett varient)

Hallomui ( Ligger i ostedisken)

Permesanost (En som er lagret i 18 mnd, best på smak)

Enkel fremgangsmåte her folkens, dette kan til og med han som så vidt kan lage en grandis greie å slenge sammen.

*Sett panini i ovnen

*Stek halloumi og soltørkede tomater i pannen, og dryss over parmesan

*Kutt opp grønnsakene

*Smør et godt lag med kremost på den ferdigstekte paninien

*Fyll den med grønnsaker og de stekte tingene fra pannen

Bon appetit!


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST