Torsdagstipset


God torsdag folkens! Nå er det en liten stund siden igjen her, men jeg har ikke glemt bloggen, den er i hodet mitt hele tiden, det er bare det at dagene flyr, og ting blir prioritert til annet. Jeg skal ta meg selv i nakkeskinnet og bli flinkere, lover! Jeg elsker å sette meg små mål, og det første angår bloggen, nemlig å komme med et tips hver torsdag. Det kommer til å variere veldig i innhold, men det er alltid gøy med litt inspirasjon, eller hva? Dagens tips er så enkelt som denne oliven oljen du får kjøpt i butikken. Dette multiproduktet er helt fantastisk og jeg anbefaler det som olje i håret eller en liten dråpe i ansiktskremen. Jeg har mye tykt hår og det trenger alt den fuktigheten det kan få. Derfor bruker jeg denne i tuppene etter dusjen og litt utover dagen hvis håret mitt har begynt å bli litt frizzy. Mitt tips er å kjøpe en liten pumpeflaske som du kan ha med deg overalt, for selve flasken er veldig stor og tar seg bedre ut på kjøkkenbenken. Den er helt fantastisk til matlaging også, rett og slett et produkt som kan brukes til det meste. Kjøpte min på meny og koster ca. 100 kr. (viktig at det er akkurat denne oljen, da den er nøytal og ikke lukter intenst oliven)

Håper dere likte tipset, og ha en fin torsdag videre.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST