6 things I want to do this fall


Hei og hoppe fine. Wiii, det er onsdag allerede og jeg liker det! Dagene flyr og det er litt skummelt, men samtidig litt digg..siden man vet helgen er ganske nær igjen, haha! Tiden vi går inn i nå er magisk, og jeg bare elsker høsten. Den kalde brisen, den ulende lyden i vinden og de vakre fargene på trærne. Min poetiske side blomstrer til livet ,mens omgivelsene rundt meg blir mørkere.. jeg liker det. Ville bare innom for å poppe inn en liten liste om høstaktiviteter som skal gjennomføres i løpet av den neste tiden som kommer, for herlighet så mye kos man kan finne på i denne årstiden vi er inne i nå.

1. Dra på roadtrip

2. Drikke masse kakao

3.Dra på fjellet

4. Lage masse digg og sunn mat

5. Weeken-tur til en storby

6. Båltenning ute i skogen (det koseligste som finnes)

//Bilder Pinterest


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST