Helgen


Hei alle fine. Har helgen vært bra? Håper det. Min har vært fin og startet allerede på fredag med kino-date med lillebror før han skulle forlate meg for militæret nok en gang. Vi dro først på delicatessen på Aker brygge som jeg helt hadde glemt hadde så digg mat, og deretter gikk turen over til verdens minst kinosal på saga, haha. Vi så Equalizer 2 som var nesten like bra som den første filmen. Digger Danzel Washington, han er bare så rå! Så hvis du vurderer kino i høstmørket fremover anbefaler jeg absolutt den. På lørdagen ble det en liten tur ut i hovedstaden sammen med en venninne jeg ikke har sett på lenge, og det var sååå koselig. Vi stod i kø, danset, snakket med rare folk( haha), og spiste nattmat. Nå er det ny uke, og ikke minst ny måned. Høsten kommer sakte men sikkert, og jeg gleder meg litt kjenner jeg. Håper alle får en flott start på uken, selvom disse mandagene kan være brutale.

Hang in there. people!"


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST