Mandelsmoothie


Hei i sommervarmen, har dere det fint ? Ny uke, og ny ferie for noen, jobbuke for andre. Uansett om man er tilbake på jobb eller skal ligge på solengen litt til, er det alltid deilig med litt sunne mat-tips blant havet av grillmat og annet snacks. Jeg må innrømme at kostholdet i sommerferien ikke alltid er like lett og holde i sjakk, da det er grilling annenhver dag, iskrem-sluking som man skulle tro vi feriet 17 mai dag inn og dag ut, og for ikke å glemme den alkoholen. Aaah gleder meg allerede til å komme tilbake til gode rutiner. Elsker sunn mat og gode oppskrifter så her kommer en liten smoothie fra meg som er helt sukkerfri og knakenes god. Denne er perfekt som frokost før treningen, eller en sen kveldmat hvis man blir litt sugen på noe som smaker søtt.

Dette trenger du:

2 del Mandelmelk

1 Banan

4 ss Yoghurt naturell

4 ts Mandelsmør

(Denne er proppet full av omega-3, proteiner, vitamin E, kalsium, fiber og mye mer)

Mandelsmør får du på helsekosten, litt dyrt (men verdt det)


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now