Reebook 1980 outfit


God morgen fine folk. Kanskje ikke mange som er oppe og nikker ennå i denne deilige feriemodusen som har pågått en stund. Hadde det ikke vært for vakker vestlandsnatur og nytraktet kaffe, og for å ikke glemme å nevne de polske arbeiderne som serverte bårring til frokost klokken 06.10, hadde jeg fortsatt vært i drømmeland. Når jeg er her står jeg alltid opp tidlig av eller annen grunn... tror det er noe med den nydelige utsikten, måkeskrik og at energien min er på topp når jeg er her. I dag har jeg blitt litt eldre, og det føles rart og helt greit på samme tid. Jeg vil leve i 20 årene for resten av livet, men jeg ser at jeg stadig nærmer meg de skumle 30 nå, hjelp...Eller hva er det å sippe over egentlig? Jeg får faktisk lov til å bli eldre, og bare det i seg selv er en gave tenker jeg...livet er vakkert og uforutsigbart, og det at man ikke vet hva som venter bak neste sving er alltid spennende. Nå skal jeg ikke bable mer her..ville bare legge ut en liten outfit som min fineste Therese knipset av meg i går. Den 80-talls shortsen må få litt ekstra cred fant vi ut, haha. Ha en fin sommerdag videre, også skal jeg prøve å blogge litt når jeg først er på en liten mini-ferie blant vakker vestlandsnatur.

Adios

//shorts vintage// Singlet rag and bone// Sko Nike// Rumpetaske vintage//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now