Impulsiv sommer


Sånn føler jeg sommeren er, en blanding av at ingenting skjer, men samtidig kan alt skje...det er vankelig å forklare. Hei forresten! Jeg vet det er en stund siden nå, ingen unnskyldinger å komme med denne gangen heller, utenom at det er varmt og at jeg svetter bort om dagen. Shit jeg har savnet å skrive, men den lysten vet jeg kommer tilbake for fullt når det blir friskere bris i luften og høsten viser ansikt. Jeg elsker høsten, men jeg elsker også lukten av engangsgrill, solkrem og lyden av bølgeskvulp. Shit det er magisk om sommeren, denne tiden er fin...og ikke bare blomstrer gresset litt grønnere, humøret på folk bestiger betraktelig. Det er som å konstant være i skisporet på fjellet, alle bare slenger rundt seg vennlige smil til gud og hvermann som om man er ruset på en blanding av D-vitaminer og kvikklunsj. Jeg har også hatt litt problemer med domenet mitt de siste dagene, da det ser ut som noen har "hacket" seg inn på det, og det er jo helt håpløst spør du meg, men er på saken om å få ordnet det. Jeg ville egentlig bare stikke innom for å si hei, og håper alle koser seg i solsteiken. Jeg kommer tilbake med et litt mer utfyllende innlegg neste gang, kanskje en oppskrift eller outfit..hva ønsker dere å se? I tillegg vurderer jeg å bruke youtube mer, jeg blir så motivert av folk som er flinke med inspirasjons-videoer og lignende...Jaja vi får se. Slenger med litt iphone-bilder av den siste tiden under her, går i solnedganger, sushi og saltvann, innafor.

Adios


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST