Salat med røkt laks og pesto-toast


Hva er greiene med været i dag, har vi hoppet til høsten igjen? Nei på slike dager som dette er det bare å kryppe under teppet og lage seg en stor kopp med varm kakao. Helgen bestod av litt for mye kalorier og festligheter, så jeg straffet meg selv med en en treningsøkt i dag tidlig og herlighet det hadde jeg godt av for å si det slik. Turen innom Meny etter økten var mer eller mindre tortur da jeg hadde lyst på alt øye kunne se, men havnet bestant foran grønnsaksdisken og tok meg selv i å være flink jente. Under ser dere hva middagen ble, og herlighet så enkelt og godt dette var å diske sammen. Dere bare må prøve folkens, nam nam.

Dette er hva du trenger: Crispy salat, løk, agurk, soltørkede tomater, paprika, parmesan (Helst en som er lagret lenge), røkt laks eller ørret. Til toasten velger du valgfritt brød, jeg brukte glutenfritt.

Slik gjør du: Skyll alle grønnsakene godt, skjær opp og ha det hele i en stor bolle. Krydre til med pepper, havsalt og hva du måtte ønske. Stek de soltørkede tomatene i pannen og avkjøl de på et bakepapir, så har du de opp i salatblandingen etterhvert. Topp det hele med røkt laks/ørret. Stek brødskivene i pannen med olje så de får en gylden farge og smør over valgfri pesto( jeg kjøper den diggeste pestoen på "Godt brød", herlighet den smelter på tungen)

Til slutt river du over litt parmesan på toasten og gjerne over salaten også <3

Bon Appétit from hippie <3


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST