This place


Trenger ingen ord for å beskrive helgen, den var fredfull og fin, det er bare å se på bildene og dømme ut ifra det. Herlighet så deilig det er å rømme denne byen, jeg tar meg selv i å gjøre det litt for ofte, men jeg trenger bare natur og ren luft noen ganger. Jeg er så glad jeg har familie som har et så fint sted jeg kan rømme til når jeg vil, akkurat passe langt nok unna hovedstaden. Gleder meg vilt til sommeren, da skal jeg ta med staffeli og lerret og bare male meg bort. Det slår faktisk alt av bobler og riverian for min del. Ha en fin torsdag da dere, og i morgen kommer det allerede et nytt outfit-innlegg, føler jeg fortjener en liten medalje for hyppig oppdatering her, haha neida.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now