Tropical-vibe outfit


Morn folkens. Jeg må bare få sagt det, men nå skal jeg bli hyppigere på oppdateringene her inne. Inspirasjonen er på topp, og det har noe å gjøre med den deilig tempraturen der ute, blir litt enklere å få tatt bilder både inne og ute når det faktisk er lyst lenger enn til tre. Naturlig lys har så vanvittig mye å si på humøret mitt, og lys fra vinduet eller bare de enkle solstrålene som greier å bryte seg igjennom skyggen er det noe magisk over.. kunne snakket om lys i evigheter, skal stoppe nå!

Jeg elsker den bohemske avslappede looken som dere vet, og når jeg var i Frankriket nå nylig fikk jeg inspirasjon i form av løse plagg og store hatter. Dette landet er bare så meg, tror jeg har liten franskmann i meg, haha. Alt fra de små trange fortauskafeene i de smale gatene, til franske petite damer som vandrer rundt i store hatter. For ikke å snakke om den gode vinen og alle de ulike ostene...Aaah jeg kunne levd på ost, vin og crossiant jeg, haha! Nå skal jeg ikke bable for mye her, men tenkte det vare på tide med en liten outfit-post igjen, so here we go! Elsker forresten fargen på skjorten, den er så fresh. Håper dere får en fin torsdagskveld videre, så snakkes vi veldig snart ( lover!!)

Adios

//Sko Vegabond// Bukse Zara// Skjorte Zara// Singlet Rag and Bone// Solbriller Mango// Belte Vintage//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST