Påsken satt på vent...


Jeg hadde pakket ferdig og alt var tilrettelagt for at hippien skulle sniffe litt påskesol og drikke rødvin foran peisen, men den gang ei. Jeg bestiller uber, tar meg en kopp kaffe, venter litt, pakker unødvendige ting fordi jeg kjeder meg, drikker litt mer kaffe og skjønner at toget reiser uten meg. Jeg er oppgitt over Jamal, jeg kaller han bare Jamal for å skåne hans identitet. Jeg skulle bare bestilt en god gammeldags drosje i dette tilfellet, men etterpåklokskapen ler av meg, mens jeg står i et stort rom med en rosett i himlingen ferdig pakket, men kommer ingen sted. Jaja, det kommer alltid et nytt tog, det har i hvertfall hun jenta her lært, og det ved alle aspeketer i livet.

Jeg tørker bort frustrasjonen, og tenker positivt, hun har blitt god på det. I skrivende stund sitter jeg på en kafe med en rykende kopp kaffe, og ser på alle menneskene som ikke trenger skismørning under beina i påsken for å få den riktige feriefølelsen. Tradisjon tro har jeg vært på fjellet siden jeg var liten, og elsker å kunne koble av der oppe. Luften er rennere, og jeg sover som et lite spedbarn på hytta, deilig. Jeg skal sitte her litt til og bare nyte den deilige skrangle-lyden fra trikken og han bergenseren ved siden av meg som har en telefonsamtale med en kompis angående en dame han er keen på, men vet ikke om han greier å binde seg, haha the same old shit, Har så lyst til å snu meg mot han å si, "Trenger ikke påskekyllinger på fjellet når de sitter rett ved siden av deg mitt i byen" Haha, nei så gal skal jeg ikke være, ikke i dag. Skal la han være en kylling...litt til. Kos dere alle i påsken, drikk vin, spis påskegodt, nyt solen og bare nyt hvor enn du er.

En ventende hippie som håper hun kommer seg til påskefjellet.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST