Natural energi is all I need


Varmen fra solen gjennom vinduet varmer opp den nedfrossede sjelen min, Har vært i dvale en stund nå, er klar for tørr asfalt og lukten av gullegrill. Shit, lukten av kulegrill er noe av det beste jeg vet, haha! Jeg er så rar, men bål ute i naturen, gnist fra peisovnen og kulegrill er noe ganske så magisk over, kanskje jeg har en indre pyroman i meg? Neida, tror ikke det, men elsker som sagt alt det naturlige så har vel noe med å gjøre. Skal være kort i dag, men kommer veldig snart tilbake med et lite outfit-innlegg. Herlighet så mye lettere det er å ta bilder ute nå når det er litt mildere i været, enn tidligere da vi mistet både følelsen i fingrene og tærne når vi stod og knipset bilder i 13 minus. Aaah våren du kan ikke komme tidlig nok, gud som jeg gleder meg nå. Vi snakkes veldig snart, og om ikke lenge er det påskeferie på denne frøkna, som jeg gleder meg til late dager på fjellet. God lørdag godt folk!


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST