White flare outfit


Hei og hå! Det var jo våtter og vinter siden sist, bokstavelig talt. Hippe har vært i dvale de siste måndene pågrunn av dette deprimerende været, neida har vel ikke det, skal litt mer til..men er ikke langt unna. Men jisses jeg er lei, er dere eller?? Jeg liker vinter på fjellet og jeg elsker det snøen har å by på av vinteraktiviteter, ski, peiskos, skøyter..ja alt det der. Men nå holder det her i byen, jeg vil ha vår nååå! Gå i lette joggesko, tynne klær, jeans-jakke og få litt varme i kroppen. I dag fikk jeg endelig en liten følelse at vi snart nærmer oss våren, og det var bare helt fantastisk. Heldigvis har vi påsken rett rundt hjørnet og det er en så fin høytid. Hyttekos, ski, påskeegg og afterski er en fin kombo. Nei nå er det nok snakk fra min side, jeg ville bare slenge inn et etterlengtet outfit-innlegg. Hva synes dere forresten om de hvite slengbuksene? Aaah det er så min stil, og jeg bare elsker den bohemske looken de gir. Ha en fin onsdag videre, også blogges vi plutselig.

Adios

//Bukse Zara// Jakke Vintage// Tee herre.avd Zara// Solbriller Mango// Sko Bianco// Hatt Zara// Belte NEXT //


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST