Hallomi with a hint of sweet potato


God torsdag godt folk! Nå har det vært litt stille her den siste uken, men det går i hundre, så da er det vanskelig å prioritere bloggen. Jeg har mye energi i dag, og det er overraskende i forhold til hvor lite jeg sov i natt, sånn er det når naboen hadde en slags make-up sex under meg i de sene nattetimer. Først var det skriking og galskap, og så plutselig utartet det hele seg til en slags dyrepark i kristiansand under der..., så der lå jeg da med en ufrivillig billett til kristiansand dyrepark-vintershow med en twist, flotters!! Fra det ene til det andre her, jeg laget den diggeste hallomi-salaten her forleden når jeg kom hjem og denne må dere bare teste ut. Hvis du skal ha en kjøttfri-dag denne uken, eller bare ha en digg og sunn lunsj så test denne ut. Skal du lage den som middag til typen eller noen som trenger litt mer "mettende" måltid så bare supplerer du med på med noe form for kjøtt som kalkun, fisk...eller hva det måtte være. Den er super enkelt å lage, og ingrediense du trenger er under:

1.Crispy salatblanding/wok blanding fersk 2.Cherry tomater 3.Paprika 4.Søtpotet 5.Rødløk 6.Halloumi 7.Advokado

Har du en digg Balsamique på lur er det bare å kjøre på med dette tilslutt, og krydre til med salt/pepper og det du måtte ønske.

Bon appetit.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST