Red riding hood on the run outfit


God kveld i stugo, har dere det fint? Deilig temperatur ute nå, stikker litt ekstra i kinnene, men litt deilig og på en måte. Bedre med kaldt og tørt, enn slaps og trist. Jeg fikk knipset et par bilder her forleden, og fy for en kald affære det var, stakkars fotografen bak kameraet som ikke hadde følelser i fingrene etterpå, haha! Elsker kombinasjonen svart og rødt fortiden, så blir mer av det i outfits. Har flere antrekk på lur, så kommer mer very very soon.

Adios

//Bukse Lee// Belte Zara// Tee Herre.avd Zara// Jakke Hm// Lue Mango//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now