Dead roses and coffee


Svart kaffe og døde roser var det morningen min bestod av. Disse lå på døren min rett før jul uten kort eller noe som helst, med en svart rose i. Jeg elsker hemmelighetsfulle gaver, og denne var ekstra interessant. Hva synes dere om vesken forresten? Jeg er absolutt ikke noe skuldeveske-person, men denne var litt snasen og tror den kan funke hvis jeg bare bruker den til et litt rocka outfit. Outfit kommer asap forresten, må bare slutte å snø. Nå må jeg løpe igjen, fortsatt fin kveld.

Adios.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now