Winter favorite products <3


God morgen alle fine, eller det er vel ikke helt morgen nå... har vært oppe en stund og nikket allerede, men det er i hvertfall fredag og det er helt innafor. Disse ukene flyr jo fortere enn et F16 fly, litt for fort spør du meg...kan vi ikke bare stoppe tiden litt? Uansett jeg skal bare slenge inn tre av mine favoritter jeg bruker nå på vinteren for huden av Ole Henriksen, og en annen liten genial sak jeg bare elsker som dere må prøve.

La oss begynne med Ole sine produkter. Denne serien er fra Truth serien til Ole Henriksen og er proppet med vitamin C, samt antioksidanter. Produktene skal være oppløftende og gi ny glød til huden, noe man trenger på denne tiden av året for å si det mildt. Det gjør heller ingenting at produktene lukter himmelsk. Hvis du bare vil teste en av produktene anbefaler jeg serumet som er i den lille pompeflaksen, best uten tvil. Mitt andre tips til dere er min elskede Castor Oil, som er et muliprodukt som kan brukes til det meste. Denne oljen er bare magisk da den fungerer fantastisk på å styrke hårveksten. Jeg bruker den i hodebunnen for å få håret til å bli sterke og tykkere, samt på øyenbryn og vipper. Jeg har aldri brukt vippe exstensions, og kommer ikke til å starte heller. Jeg bruker sjeldent mascara, så derfor vil jeg heller ha naturlig lange vipper så jeg slipper å tenke på å feste noe shit på mine egne. Jeg er alt for naturlig skjønnhet, og kan man styrke sin egen skjønnhet på en naturlig måte med gode produkter så hvorfor ikke gjør det? Håper dere likte tipsene, og bare kom med tips til ting dere vil jeg skal skrive om. Nå må jeg tilbake til plikter og jobb, ha en fin helg, og takk igjen til dere som har vært faste lesere i snart 6 år, det varmer.

Castor Oil for du kjøpt på helsekosten, og mitt tips er å kjøpe en tom pumpeflaske du kan overføre produktet til så er det lettere å påføre oljen da den er veldig klissete og tykk. Et annen lite naturlig tips du kan bruke i håret etter du har dusjet er olivenolje uten lukt/smak. Jeg bruker dette etter jeg har dusjet og påfører i lengdene og det fungerer som bare rakkeren.

Adios


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST