Jul uten filter <3


Mandagen midt i trynet, er det ikke deilig? Fortsatt redusert etter helgens julebord eller? Jeg slenger meg på den! Den beryktede desember måneden er her og finstasen skal tas på, masken skal poleres og smilet skal festes med superlim. Jeg synes det er koselig med jul, og har alltid likt at byen pyntes med små lys i kriker og kroker, det lukter brente mandler i gatene og det er snø i luften og kjørlig der ute. Men følelsen at folk stresser rundt fra hjørnet til hjørnet for å finne de perfekte gavene, den perfekte kjolen og skal overgå seg selv bare for en liten måned synes jeg liksom blir så falskt. Handler det ikke om å se mennesker som trenger å bli sett i vinterkulden, gi til de som ikke har og være med de man er glad i. Jeg vet ikke jeg ass, men tiden etter jul har blitt min favoritt, da stresset har senket seg og man bare kan nyte, man vet at om ikke lenge er det et nytt år som tikker inn, og man kan enten begynne på nye ark og tilføye flere farger i paletten, eller bare fortsette i gamle spor.

For alt jeg vet kunne jeg feiret julen på en flyplass i Goa sammen med noen som betydde noe, lagt noen pakker under et skjevt tre i gaten og bare levd i nuet. Omringet av fremmede mennesker og ukjente språk, det er liksom den julen du husker tenker jeg...Jeg liker julen, men har skjønt at den handler om noe mer, noe mer enn bare påsmurte smil festet med superlim. Jeg vil forresten anbefale alle som ikke har hørt om alternativ jul, til å sjekket ut dette fantastiske arrangementet som har eksistert i 50 år www.alternativjul.no. Jeg var her i 2014 på julaften og det er en av de mest minnerike julene jeg har hatt. Jeg og en venninne dro på dette sammen, og jeg angrer ikke et sekund på den avgjørelsen. Så mange ekte smil og rørende historier på en og samme kveld skal du lete lenge etter. Det er når julen kommer man begynner å tenke, er vi så demokratiske som vi skal ha det til ? La oss late som da, litt til!

Ha en fortsatt fin mandag, også snakkes vi igjen i morgen. Da kommer et lite innlegg om mine favoritter til sliten vinterhud jeg var så heldig å få teste ut her en dagen, og ja jeg lover et outfit-innlegg veldig snart (Skal ikke være lett med dette døgnet som bare har 24 timer dere, haha)

Adios


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST