Inspo in my head


Hei fine folk. Hvordan er helgen så langt, fin? Håper det. Helgen min startet litt mindre koselig, men når man er i ubehagelige situasjoner er det godt og ha fine folk rundt seg. Herlighet jeg kunne gjort mye for visse mennesker i livet mitt. Tankene flyr vidt og bredt om dagene og det at jeg mest kunne ønske jeg satt på et fly i dette sekund er noe jeg drømmer om mer en noe annet. Et eksotisk sted med høy luftfuktighet, palmer, sand, vilt dyreliv og smilende fjes som ser på deg med genuine øynene. Jeg trenger genuine øynene nå, blir lite av det i denne byen. Selvom denne måneden er måneden som alltid får meg til å tenke og drømme meg bort er det også måneden som får meg til å planlegge og bli inspirert. Jeg må si november er en litt dyster periode, da jeg føler den bare ikke hører noen plass hjemme. Uansett er det masse å glede seg til fremover, og det at det har begynt å komme snø i fjellet og man kan pakke kofferten og gjøre seg klar til fine hytteturer med peis og skiturer er noe som gjør denne frøkna glad. Det er noe eget med å rømme byen og komme seg opp i frisk fjelluft altså. Jeg var for ikke altfor lenge siden en svipptur opp på fjellet, og selvom det var en raskt tur var det en fin tur. Et par ski, en badedrakt som ikke var en badedrakt, popcorn på gulvet og en god del latter, det var fint, det var det.

Lite bildedryss av ting jeg drømmer om de neste månedene <3

-Adios


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST