Black to the bone outfit


Neimen ship O´hoi folkens. Nå er det en "liten" stund siden jeg har fått slengt inn en outfit-post her så nå var det virkelig på tide synes jeg. Altså det er jo så sykt mye fristende der ute i butikkene nå atte fy, aaah elsker høstmote. Oversize strikk, skinnbukser, store deilige jakker, pels, freshe farger, ja you name it...her er det bare å lekse seg. Jeg snublet over dette litt for ut-av-min-komfortsone skjørtet og tenke hvorfor ikke? Dette kan man style på så mange måter, og liker at det er litt edgy. Lakk og lær her kommer jeg, neida, haha! Nei nå skal jeg fortsette med litt små ærender før jeg ringer helgen inn, fredagsfølelsen er på plass og det så innafor. Håper dere får en knakenes fin helg, og nyt solen og den crispy høstluften der ute <3

//skjørt Hm// Hatt Zara// Tee Vintage// sko Dna// Sokker Weekday// Choker Hm// Belte Vintage//Solbriller vintage//


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST