Vestlandet, du er vakker


Hei og hopp i stugo. Nå er det en liten stund siden her, men nå har det gått litt i ett de siste dagene, så jeg har ikke fått muligheten til å taste her inne, men veldig hyggelig at jeg fortsatt ser at dere klikker dere inn selvom. Jeg skal skjerpe meg, lover! I helgen var jeg forresten en liten tur på vestlandet og besøkte litt familie, og det trengte denne hippie-sjelen nå altså. Jeg finner roen når jeg er mellom de vakre fjellene og på besøk hos mine kjære besteforeldre (Gommo og goffa <3) Alt har sitt eget tempo der borte, og for en med mye energi trengs det et lite avbrekk til vestlandsperlen et par ganger i året. Lukten av nytraktet kaffe om morningen, de rosemalte gjenstandene på veggene og en ubehørt natur som møter deg med en gang du åpner døren ut til balkongen på soverommet er ganske himmelsk. Med andre ord har helgen vært fin, og hun kjenner nå at hun er klar for nye eventyr og oppgaver som venter. I morgen skal jeg prøve å poste et lite middagstips, lagde noen helt sykt smakfulle club sandwich her forleden, nam nam! I morgen reiser jeg faktisk på en ny weekentur, spontane-jævelen som de kaller meg, haha! (får kanskje vite mer om dette senere)

Bildedryss fra helgen:

Stolt tante Maria <3


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST