En oase i Osloby


God morgen fine folk. Jeg vil bare tipse dere som enten bor i oslogryta allerede eller som skal ta seg turen hit i nærmeste fremtid om en liten bortgjemt oase. Dette er en kafe/resturant som er gjemt litt lenger oppi frognerveien på vestkanten som ikke er så lett å skimte fra veien. Litt bortgjemt i en bakgården ligger den, perfekt for et lite avbrekk fra hverdagen og urolig deilig atmosfære. Det er et eller annet bohemsk med denne bakgården, magisk rett og slett. Alt er hvitt ute og ganske mørkt og lunt inne. Servicen her har også fått seg et løft de siste årene. For 5 år tilbake var jeg innom og da var ikke mye service å ense bak disken, men den har tatt seg opp, betraktelig. Jeg husker jeg var en tur innom her en kald torsdag i mars og jeg måtte poengtere til servitøren at jeg synes stedet hadde forbedret seg og at servicen var upåklagelig siden sist jeg var her. Han satt så pris på tilbakemeldingene han fikk at han sa at det jeg bestilte var på huset, haha! Ble litt satt ut jeg, er ikke akkurat ofte det skjer, men veldig hyggelig. Nok prat, ta en tur innom hvis du er på vestkanten i Oslo da vel <3

Husk folkens, gi tilbakemeldinger til folk som yter god service uansett i hvilken sammenheng det er, vi mennesker lever for anerkjennelse, fort gjort å glemme.

www.kolonihagen.no

Ps: Prøv ut moccan deres, den er himmelsk ;)


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST