Saturday Inspo


Aaah beklager fine folk for at det har stått litt stille her siden mandag, men jeg kan forklare. Da jeg stod opp på mandagen slo svart-mandagen meg mitt i fleisen, altså stemmen min hørtes ut som en innrøyka Laila fra drammen som ikke hadde gjort annet enn å røyke blodprins fra tidens morgen, nesen rant og kroppen var skranten. Hun frøkna her blir sjeldent dårlig, men starten på Juni skulle tydeligvis ikke være noen dans på roser, men nå er formen en god del bedre og det er bare best at den forblir slik. Jeg har så mye inspirasjon og ideer fortiden, derfor tenkte jeg å dele noen med dere. Stikkordet er; Demin, skinnjakker, blondeundertøy og Levis. Nå skal jeg kaste på meg fillene, kjøpe meg en kaffe på veien å løpe bort til vestkanttorvet for å lete etter skatter. (Anbefales på en lørdag hvis man er i nærheten av vestkanten i Oslo)

Ha en fin lørdag videre, så kommer jeg allerede tilbake i morgen med en outfitpost, kos dere masse.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now