Sommerdager


God søndag der ute. Har dere fått noe farge siden sist ? Det tror jeg har vært vanskelig å unngå med disse fine dagene vi har hatt her på østlandet, og forsåvidt andre steder har jeg hørt. Dette fortjente vi, etter mye ustabilt vær i dette langstrakte land den siste tiden. Vel, helgen min har gått altfor fort, men det har vel noe å gjøre med at den har vært både minnerik og fin. Sommer, varm temepratur, grillmat, vin og fine mennesker er en ok kombo. Jeg tåler som sagt ikke så mye alkohol og drikker stort sett i moderate mengder, men i går ble det kanskje litt vel mye for det kjennes på skrotten og ikke minst stemmen i dag. Litt sånn "Hei, jeg har opplevd russetiden i reprise på 1 natt jeg", men sånn går det når stemningen er fin. Jeg skal pine meg selv på trening litt senere, 4 økten denne uken må liksom gjennomføres, ingen vei unna.(litt selvskryt der, haha) Jeg håper folket er solbrente og slitene, det er tegn på en velykket helg. Dere får ha en fin søndag videre, så snakkes vi veldig snart <3

Magi i bakgården <3


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST