Søndagsrundstykker


God søndag i solen. Herlighet så deilig det er å gå innom yr.no og bare stråle av glede for den flotte prognosen som er spådd, aaah lykke. Søndager er den store kosedagen, og hva er vel ikke bedre enn nystekte rundstykker til frokost, lunsj, niste i parken eller bare ha i frysen til en senere anledning. Jeg slang i sammen 4 ingredienser og vipps hadde jeg ikke noen super digge glutenfrie rundstykker klare til å spises. Disse ble veldig gode, og er du som meg og ikke tåler gluten er dette et perfekt alternativ.

Bildedryss av min lille bakeseanse:

Du trenger: 2 del havregryn, 1 pakke glutenfri melblanding ,1 pakke gjær ,1ts salt. , 2 ss olje og 4 dl vann.

Bland sammen, hev i 1 time, stek på 200 gr i 12 min og vipps så er de klare <3

Kos dere i solen <3


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST