New in


God lørdag fine folk. Kaffekoppen er fylt og de levende lysene er tent. Jeg elsker helge-morninger med avslappende stemning, bare daffe rundt i leiligheten med god musikk og gå inn til kjøkkenet i ny og ne for å hente seg en ny kopp med nykvernet kaffe, luksus for hun frøkna her. Det er sommer i luften, og det fikk jeg virkelig kjent på i går, i det jeg ruslet gjennom byen på vei hjem fra noen ærender møter jeg på folk med pappviner, sommerlige antrekk og et smil om munnen. Herlig, rett og slett herlig. Jeg har så mye inspirasjon når det kommer til antrekk denne våren, og har allerede sett meg ut morsomme sy-om-prosjekter jeg vil vise dere veldig snart. Gøy forresten med en helt ny plattform, kjenner jeg trives her og har mye mer skrivelyst når jeg fikk ting litt cleant og rent igjen. Jeg hadde helt glemt bort en liten sak jeg kjøpte for en liten stund tilbake, som jeg ennå ikke har fått brukt, men som jeg snart skal vise i et outfit veldig snart. Denne saken er så ikke meg, da den er litt for søt og pyntete, men jeg tenker at hvis jeg styler den med en lysere jeans eller jeans shorts for å "røffe" opp looken tror jeg det sannelig kan bli ganske fint. Håper dere får en super fin lørdag videre både kjente og ukjente, så kommer jeg tilbake før du vet ordet av det.


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST