Nytt kapittel


Hei fininger! Endelig er helgen kommet og hvor deilig er ikke det. Hadde dere en fin feiring for et par dager siden? Håper det. Min bestod av god mat, fine mennesker og bobler i glasset, akkurat sånn det skal være. Bunaden varmet sånn akkurat passe, været var sånn akkurat passe og mengde alkohol var sånn akkurat passe. Jeg la meg til og med i passe tid for en gang skyld, og deilig var det. Som dere ser har hun endelig fått seg et eget domene og det føles magisk. Håper dere vil følge meg her i stedet, og jeg lover litt hyppigere oppdateringer. Ha en fin start på fredagen folkens.

Disse gjør meg glad 🎈☀️

Adios


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
Join My Mailing List
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Snapchat Icon
Instagram@hippiemuse

© 2023 by Arianna Castillo​. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now